Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors

étolaj
liszt

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós rizs » Rakott mustáros hús » Kukoricás-zöldborsós rizs » Zöldborsós camembert krém
» Zöldborsós szűzérmék » Mustáros töltött pecsenye » mustáros tarja » Juhtúrós-borsós hús
» Fokhagymás sertésszelet » Mustáros halfilé » Mustáros, mézes csirkecomb » Mézes mustáros hús
» Mustáros csirkecomb » Cukkíni tejfölös hagymával » Borsós egytál » Cseh borsos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.