Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors

étolaj
liszt

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos zöldborsós tészta » Tejfölös-mustáros cukkini » Borsostokány » Hagymás mustáros tarja
» Karfiolos sertésszelet » Petrezselymes sertésszelet » Zőldborsós párizsiszelet » Mézes mustáros csirke...
» Mustáros tepsis csirkemell » Kínai borsos csirke » Csicseriborsós finomság » Zöldborsós tokány
» Borsos szelet » Borsos sajtos csirkemell » Fokhagymás sertésszelet » Mézes-mustáros pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.