Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors

étolaj
liszt

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsos makaróni » Ürücomb fokhagymával » mustáros tarja » Zöldborsós karajszeletek
» Csicseriborsós saksuka » Petrezselymes sertésszelet » Sertésszelet Ramsley módra » Juhtúrós-borsós hús
» Csirkemáj sült hagymával » Mustáros lencsesaláta » Érlelt borsos szelet » Gyümölcsös sertésszeletek
» Rakott mustáros hús » Mustáros szelet hagymával » Borsos tokány » Erdélyi borsos tokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.