Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros hús bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1kg sovány comb, vagy karaj csont nélkül
4db tojás
liszt
leveskocka
mustár
Olaj a sütéshez

Elkészítés:
Felszeletelem és kicsit kiklopfolom a húst. Sózom és lisztbe forgatom , majd felvert tojásba és gyorsan aranyszínűre pirítom. Nem lesz puha de nem is kell! Egy hőálló edénynek az aljára nyomok mustárt majd pakolok egy réteg bundázott húst, aztán megint jó sok mustár és megint hús. Ha elfogyott a hús a tetején mustár legyen. Forralok fel annyi vizet hogy ellepje majd a husikat és bele teszek 3-4 leveskockát. Ha feloldódtak akkor a húsokra öntöm hogy ellepje. Fedőt teszek rá és beteszem a sütőbe 200fokra 1,5 órára. Ha elfőtte a levét és puha mint a vaj a húsi akkor jó. Rizzsel tálalom! Nagyon finom. Az elkészítése gyorsan megvan csak a főzés-sütés lassú.

Elkészítési idő: 160 perc

A receptet beküldte: cecile27


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke mandulás bundában » Csirkemell pehelybundában » Egyben sült mustáros karaj » Tejszínes mustáros karaj
» Cukkini bundában » Csirkecomb kókuszbundában » Mustáros csirkeszárnyak » Mézes-mustáros pulykamell
» Csülök sörös bundában » Az igazi mézes-mustáros » Sajtos mustáros csirke » Mustáros ananászsaláta
» Hagymás mustáros tarja » Mustáros csirke » mustáros tarja » Mustáros-tejfölös karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.