Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros karajpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg hosszúkaraj
6 gerezd fokhagyma
6 evőkanál mustár
2 húsleveskocka
2-3 dl langyos víz

bors
vaj

Elkészítés:
A húst megmossuk,bedörzsöljük sóval,borssal és a préselt fokhagymával.Bekenjük mustárral és egészben beletesszük egy kivajazott tepsibe.
Aláöntjük a húsleveslét,forró vajjal meglocsoljuk.
Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőbe tesszük.
Kb 50 perc alatt megsütjük a húst.A sütés végén vegyük le a fóliát és pirítsuk aranybarnára a pecsenye tetejét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros karaj » Tejszínes mustáros karaj » Mustáros sertés szelet » Mustáros csirkemell
» Mustáros-hagymás csirke » mustáros tarja » Mézes-mustáros tarja » Mustáros pulykacomb
» Mustáros csirke » Mustáros hal 90naposra » Mustáros uborkamártás » Mustáros csirkemellek
» Mustáros sertéstarja » Sajtos mustáros csirke » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros tonhal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.