Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros karajpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg hosszúkaraj
6 gerezd fokhagyma
6 evőkanál mustár
2 húsleveskocka
2-3 dl langyos víz

bors
vaj

Elkészítés:
A húst megmossuk,bedörzsöljük sóval,borssal és a préselt fokhagymával.Bekenjük mustárral és egészben beletesszük egy kivajazott tepsibe.
Aláöntjük a húsleveslét,forró vajjal meglocsoljuk.
Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőbe tesszük.
Kb 50 perc alatt megsütjük a húst.A sütés végén vegyük le a fóliát és pirítsuk aranybarnára a pecsenye tetejét.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros kacsamáj » Mustáros sertéstarja » Egyben sült mustáros karaj » Mustáros hagymás tarja
» Az igazi mézes-mustáros » Tejszínes mustáros hús » Mustáros csirkemell » Mustáros-hagymás csirke
» Mustáros csülök » Mustáros karaj » Mustáros apróhús » Mustáros-gombás szelet
» Mustáros husi » Mustáros tepsis csirkemell » Mustáros cukkini » Mustáros hús 2 fő részére


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.