Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros sertéscskíkok galambicával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 vöröshagyma
8 gerezd fokhagyma
fél kg sertéscomb csíkokra vágva
fél kg galambica

bors
mustár

Elkészítés:
A vöröshagymát kockára ,a fokhagymát lapkára szelem és kevés olajon megpárolom. Egy kis vizet öntök rá és lesütöm pépesre.
Ekkor rádobom a husit,fehéredésig sütöm,teszek rá sót,borsot és kb 3 evőkanál mustárt. Felöntöm annyi vízzel,amennyi ellepi és főzöm.Kb egy óra alatt megpuhul ekkor elkezdem elpárologtatni a vizet,amikor már alig van rajta,akkor ráteszem a csíkokra szelt galambicát.10 perc alatt megfő a gomba és kész. Főttkrumplival vagy hasábkrumplival lehet tálalni.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: pitzburg


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-mustáros tarja » Mézes, mustáros saláta » Mustáros tarjaszeletek » Rakott mustáros hús
» Mustáros pulykacomb » Mustáros csirkemellcsíkok » Mustáros tepsis tarja » Egyben sült mustáros karaj
» Mustáros májaskrém » Hagymás mustáros tarja » Tejszínes mustáros hús » Mustáros hús
» Mustáros zöldbab » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros kacsamáj » Mustáros szelet hagymával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.