Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tonhal 4 szelet/natur/
Só 4 csipet
Bors 4 csipet
Mustár 4 evőkanál
Paradicsom 8 szele1
Vöröshagyma 8 szelet
1 evőkanál oliva olaj
! salátalevél /a tálaláshoz/

Elkészítés:
A halat megmossuk és leitatjuk róla a vízet, majd sózzuk borsozzuk és mustározzuk, kb. 2o percig állni hagyjuk.Egy teflon serpenyőben, olajat forrósitunk
majd beletesszűk a halszeleteket, kb 1o-15 perc alatt készre sűtjük. A paradicsom és hagyma szeleteket, hirtelen 2-3 perc alatt átsűtjüka fennmaradó füszeres olajban. azonnal tálaljuk. Saláta levelekre rakjuk a halszeleteket majd mindegyikre teszünk 1-1 paradicsom és hagyma karikát.

Tanácsok:
A halat lapáttal forditsuk, hogy a mustáros bunda rajta maradjon.Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 2 perc
Kalóriatartalom: 430 kcal
Zsírtartalom: 20 gramm

A receptet beküldte: Rody


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-Erős Pistás hús » Zöldséges tonhal » Tonhalas spagóca » Tonhalas rizssaláta
» Tonhalas burgonyasaláta » Mustáros husi » Mustáros ananászsaláta » Tejfölös mustáros pecsenye
» Mustáros sertéstarja » Olcsó tonhalas paella » Mustáros kéregben sült hal » Mandulás tonhal
» Mustáros halfilé » Mustáros karajpecsenye » Mustáros, mézes csirkecomb » Mustáros tepsis csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.