Tutireceptek.hu fejléc

Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db egész csirkecomb,
4 evőkanál mustár,
őrölt fehér bors,
4 dl tejszín (natúr, cukor nélküli),
3 evőkanál étolaj,
só.

Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk.
Besózzuk, mustárral bekenjük.
Borssal megszórjuk, és egy éjszakára hűtőben, lefedve pácoljuk.
A csirkecombokat egy olajjal kikent tepsibe tesszük, ráöntjük a tejszínt és forró sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagyma csőben sütve » Sült csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában » Rakott, bundás csirkecomb
» Csirkecomb borban sütve » Pikáns csirkecomb. » Inyenc csirkecomb » Polip olívaolajban sütve
» Finom csirkecomb » Kedvenc csirkecombom » Tojásban pácolt csirkemell » Disznóoldalas sörben sütve
» Oldalas sörben sütve » Marhakaraj sörben sütve » Tejfölös gombás csirkecomb » Tartáros csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.