Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Narancskrémes rakott piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 dl tejföl
20 dkg porcukor
1 citrom
1 narancs
2 dl tejszínhab
babapiskóta
Díszítés: narancsszeletek

Elkészítés:
A tejfölt, 15 dkg cukrot, a citrom reszelt héját és levét, a narancs reszelt héját és húsát darabokra vágva öszekeverjük egy nagyobb tálban.
A tejszínt habbá verjük 5 dkg cukorral, majd a tejfölös krémhez keverjük.
Egy tálba piskótát és krémet rétegzünk. A tetejére vékony narancsszeleteket teszünk díszítésként. A hűtőben néhány óra alatt megpuhul a piskóta.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű, nem lehet elrontani.
Én minimum dupla adagot készítek, de az sem szokott sokáig tartani.
Nálam ez az abszolút kedvenc.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: erikasz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres pudingos piskóta » Rakott nokedli darálhússal » Rakott burgonya másképp » Csokoládés piskótatekercs
» Kavart piskóta » Sonkával rakott palacsinta » Virslis rakott tál » Rakott csirke juhtúróval
» Tojásos rakott karfiol » Rakott baconos tarhonya » Habos piskóta » Karfiol rakottas
» Csülkös rakott makaróni » Egyszerű rakott csirkemell » Meggyes Rotschild-piskóta » Almás-mákos rakott kifli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.