Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos lazac recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 db 15-18 dekás lazacszelet
2 db narancs leve és húsa
1 evőkanál vaj
1 kávéskanál összevágott, friss koriandermag
tengeri só

Elkészítés:
A lazacfiléket bedörzsöljük tengeri sóval és koriandermaggal, majd az olívaolajon mindkét felét pirosra sütjük. Közben meghámozzuk az egyik narancsot, és a fehér héját lefejtve gerezdekre vágjuk. A halat meglocsoljuk a másik narancs frissen csavart levével, majd rászórjuk a narancsgerezdeket, és a vajjal készre pároljuk. Tálalásnál megszórjuk korianderrel.

Tanácsok:
Az ételből 4 adag lesz! A kalória, szénhidrát stb. viszont 1 adagra értendő!
Update 1-es étel, és Atkins-diétában is fogyasztható.

Kalóriatartalom: 499 kcal
Szénhidráttartalom: 5,1 gramm
Zsírtartalom: 35,4 gramm

A receptet beküldte: anitaw


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos kávé puncs » Narancsos répakrémleves » Narancsos Őzcomb » Füstölt lazackrém
» Narancsos holdacska » Fűszeres lazac » Narancsos brownies » Narancsos répalekvár
» Narancsos csokoládé álom » Narancsos püspökkenyér » Bence féle narancsos alma » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Narancsos-tejszínes torta » Narancsos kocka » Zabkorpás- narancsos süti » Narancsos túró desszert


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.