Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg pulykamell,
1 db narancs,
1 kávéskanál barna cukor,
1 teáskanál olaj,
sült csirke fűszerkeverék,
fahéj,

Elkészítés:
A pulykamell csíkokat befűszerezzük, és fél órára félretesszük.
A forró olajon serpenyőben átpirítjuk minden oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt szafton a barna cukrot megpirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, amit előtte alaposan megmostunk, és jól összekeverve, még 5 percig együtt pároljuk.
Tálalás előtt a pirított pulykamell csíkokkal összeforraljuk, majd őrölt fahéjjal megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos rizs » Búbos pulykapecsenye » Banános pulykarizottó » Tejfölös pulykamellpörkölt
» Birsalmás pulykamell » Narancsos mokka puncs » Narancsos-piskótás kocka » Narancsos csirkemáj
» Sajtos pulykamell » Narancsos linzerkoszorú » Búbos pulykamell » Csokis-narancsos csoda
» Fokhagymás pulykaragu » Narancsos linzer » Citromos-narancsos tea » Pulykahúsos tál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.