Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg pulykamell,
1 db narancs,
1 kávéskanál barna cukor,
1 teáskanál olaj,
sült csirke fűszerkeverék,
fahéj,

Elkészítés:
A pulykamell csíkokat befűszerezzük, és fél órára félretesszük.
A forró olajon serpenyőben átpirítjuk minden oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt szafton a barna cukrot megpirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, amit előtte alaposan megmostunk, és jól összekeverve, még 5 percig együtt pároljuk.
Tálalás előtt a pirított pulykamell csíkokkal összeforraljuk, majd őrölt fahéjjal megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőbensült pulykamell » Babos-zöldséges pulykacomb » Pulykaropogós » Pulyka rakottas
» Indiai pulyka » Narancsos szívecskék » Sült zöldséges pulyka » Igazi sajtos pulykamell
» Karácsonyi pulykasült » Narancsos püspökkenyér » Extra pulykamell » Narancsos bodzaszörp
» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Narancsos sárgarépaleves » Almás-citromos pulykamell » Narancsos limonádé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.