Tutireceptek.hu fejléc

Nem lehet abbahagyni csirke :) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db csirkecomb kettévágva
kevés liszt
1 lapos ek pirospaprika
4 dl tejföl
1 dl olaj
1 tk ételízesítő
2 gerezd szétnyomott fokhagyma
10 dkg sajt reszleve (fele füstölt is lehet)
1 fej karikára vágott vöröshagyma (vagy lila)

Elkészítés:
Elkészítés elõtt pár órával a csirke combokról lehúzom a bõrt, kettévágom és besózom. Készítéskor pár evõkanál lisztet a pirospaprikával összekeverem, és a húsokat megforgatom benne. Vajjal jól kikenek egy mikósedényt és a combokat egymás mellé, beleteszem. Vöröshagyma karikákkal szépen beterítjük a húsokat. A tejfölt, az olajat, az ételízesítõt, a fokhagymát, és a sajtokat jól összekeverjük és a hagyma tetejére, öntjük. Fedõvel 650 W-on a mikróban 8-10 percig sütjük. Ezután elõmelegített sütõben 180 ’C fokon kb.12 percig fedõ nélkül, sütjük .


A receptet beküldte: Hope23


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű csirkemellcsíkok » Tavaszi párolt csirkemell » Zamatos csirkemáj » Ananászos csirkemell
» Sajtos csirkemell falatok » Joghurtos csirkecomb » Tejszínes csirkemellfilé » Tepsis csirkemell gombával
» Sajtos csirke jénaiban » Egyszerű csirkemell » Gyümölcsös Csirketokány » Tepsis csirkeegytál
» Csirke gombával töltve » Csirkemájas tál » Mozzarellás csirkemell » Mézes csirke Maris módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.