Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Német krumpliskolbász recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg nyers krumpli,
1/2 kg hagyma,
80 dkg dagadó,
30 dkg főtt marhahús,
10 g törött fehérbors,
1 dkg szerecsendió,
majoranna,
kakukkfű,
borsikafű,
só.

Elkészítés:
A krumplit, a hagymát és a húsféléket húsdarálón ledaráljuk, sózzuk, fűszerezzük.
Jól összedolgozzuk és kolbászbélbe töltjük.
Két óráig 85 fokon abáljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Német kalács » Német szilvás pite » Német sörleves » Német Almás
» Német szelet » Német kakaós kuglóf » Német fasírt » Német citromos süti:
» Hagymás hús kínai módra » Angol máj » Rizottó darált hússal » Mozzarellás hústekercs
» Eredeti Görög Souvlaki! » Húsvéti » Lecso’s szelet » Tepsis fasírt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.