Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nokedlis csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4-6 személyre nokedli
6-8 Csirke alsó vagy felsőcomb vagy ha kapsz nem olyan hatalmas egész comb(bőrnélkül), ha valaki jobban szereti akkor csirkemell szeletekből annyi amennyi tepsibe vagy római tálba befedi majd a nokedlit
1 nagy üveg olaszos paradicsomszósz(lehet bármilyen amibe nincs hús, fűszeres, grillzöldséges....stb)
1 nagyobb fej hagyma
2-3 paradicsom
só, bors, bazsalikom
15 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat kivajazol. Én a római tálra esküszöm :) Ebbe jöhet a paradicsomszósszal összekevert nokedli. Szépen elsimítod aztán következnek a hagymakarikák . Erre a sóval borssal ízasített csirkehús. Ha csirkemellel csinálod azokat érdemes előtte serpenyőbe fehéredésig sütni. Így nem szárad ki a sütőbe. A hús tetejére pedig a paradicsomkarikák és a bazsalikom. Sütőben közepes lángon 40-50 perc alatt megsütöd. Nem kell megrémülni, a nokedli nem fog tovább főni, nem málik szét. A végén a reszelt sajtot szépen rápirítod és kész is.

Tanácsok:
Kicsit furán hangzik így az egész tudom, de nagyon finom, megéri kipróbálni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Kátya99


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos csirkepaprikás » Mustáros csirke » Csirkemáj-fasírt » Csirkemájjal töltött cékla
» Csirkés csusza » Sajtos tejfölös csirkemell » Csirkemelltekercsek » A Lászlók csirkemájasa
» Mézes-narancsos csirke » Kijevi csirke » Zöldséges-csirkés spagetti » Tepsis csirkeragu
» Csirkecomb borban sütve » Diós csirke cukkiniágyon » Libanoni csirke » Mélysütött mandulás csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.