Tutireceptek.hu fejléc

Nyárson sült csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell,
12 vastag uborkakarika,
4 piros színu zöldpaprika,
10 dkg húsos szalonna,
1 késhegynyi ôrölt fehér bors,
2 ek olaj,


Elkészítés:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kb. 8x4 cm-es csíkokra vágjuk. A megmosott fiatal uborkát vastag karikákra, a szalonnát és zöldpaprikát kb. 4 x 4 cm-es szeletekre felvágjuk. Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a csirkemell csíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk. A nyárs két végét uborkakarikával zárjuk. Körben megszórjuk fehér borssal és megkenjük kevés olajjal. Hamvadó parázs fölött szép színesre megsütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstöltsajtos csirkemell » Brokkolis csirkemell II. » Fetával töltött csirkemell » Tepsis csirkemell gombával
» Csirkemell sajtmártással » Csirkemell citrommártásban » Túróval töltött csirkemell » Csirkemelles rántotta
» Csirkemelles húspogácsa » Egyszerű csirkemell » Tejszínes csirkemellfilé » Almás, sajtos csirkemell
» Betyárhús nyárson » Tojásos csirkemell » Svájci csirkemell » Almás csirkemell.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.