Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nyárson sült csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell,
12 vastag uborkakarika,
4 piros színu zöldpaprika,
10 dkg húsos szalonna,
1 késhegynyi ôrölt fehér bors,
2 ek olaj,


Elkészítés:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kb. 8x4 cm-es csíkokra vágjuk. A megmosott fiatal uborkát vastag karikákra, a szalonnát és zöldpaprikát kb. 4 x 4 cm-es szeletekre felvágjuk. Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a csirkemell csíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk. A nyárs két végét uborkakarikával zárjuk. Körben megszórjuk fehér borssal és megkenjük kevés olajjal. Hamvadó parázs fölött szép színesre megsütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirkemell filé » Tejszínes csirkemell ragu » Spenótos rakott csirkemell » Csirkemell rétegesen
» Illatos omlós csirkemell » Cordon bleu csirkemell » Párolt csirkemell » Csirkemell tüzdelve
» Hawaii csirkemell » Húsvéti töltött csirkemell » Tüzes csirkemell » Kapros juhtúrós csirkemell
» Almás csirkemellfilé » Kukoricás csirkemell » Póréhagymás csirkemell » Rántott diós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.