Tutireceptek.hu fejléc

Nyúl köménymagosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg nyúlhús
10 dkg zsír
1 dkg köménymag
6 dkg liszt
bors


Elkészítés:
A húst darabokra vágjuk sózzuk borsozzuk és a zsíron hirtelen átsütjük.Közben hozzátesszük a köménymagot és kevés vizet aláöntve megpároljuk.Ha a hús megpuhult zsírjára sütjük,meghintjük liszttel és feleresztjük újra egy kevés vízzel. Jól összeforraljuk,sós burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos csirke bormártással » Csirkemell gombamártással » Makói sertésszelet » Rozmaringos serpenyős csirke
» Csirkemell joghurtos öntettel » Barackos rakott csirkemell » Kirántott csülök » Pulyka vagy csirkemell torta
» Csevap » Töltött karaj, másképpen » Burgonyás csirke » Rizottó csirkével és gombával
» Brokkolis-karfiolos csirke » Pácolt hús rizses körettel » Mustáros-tejfölös csirke » Mézes sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.