Tutireceptek.hu fejléc

Nyúlpecsenye borban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nyúl hátulja
10 dkg füstölt szalonna
4 dl száraz vörösbor
1 citrom
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
só ,szegfűbors

Elkészítés:
A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk,a sózott darabolt nyulat beletssük kicsit pirítjuk.kevés vizet öntünk alá ,2 deci vörösborral a citrom levével a reszelt héjával, a szegfűborssal puhára pároljuk.A leszűrt levét vajas rántással besűrítve a maradék borral feleresztjük,újra felforraljuk és a felszeletelt tálra rakott nyúlra öntjük
Körete vajas galuska.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb borban sütve » Borban sült töltött hús » Borban párolt csirke » Ponty vörösborban
» Málna vörösborban » Fehérborban főtt csirke » Coq au vin (Kakas borban) » Fekete kagyló almaborban
» Palacsinta forralt borban » Afrikai harcsa fehérborban » Fácán vörösborban » Mézes-diós csirkemell
» Tejfölös husi » Gyros tál (hamis) » Nagyidai cigánypörkölt » Hamis rántott csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.