Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Nyúlpecsenye borban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nyúl hátulja
10 dkg füstölt szalonna
4 dl száraz vörösbor
1 citrom
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
só ,szegfűbors

Elkészítés:
A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk,a sózott darabolt nyulat beletssük kicsit pirítjuk.kevés vizet öntünk alá ,2 deci vörösborral a citrom levével a reszelt héjával, a szegfűborssal puhára pároljuk.A leszűrt levét vajas rántással besűrítve a maradék borral feleresztjük,újra felforraljuk és a felszeletelt tálra rakott nyúlra öntjük
Körete vajas galuska.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Afrikai harcsa fehérborban » Palacsinta forralt borban » Fehérborban főtt csirke » Csirkecomb borban sütve
» Fekete kagyló almaborban » Fácán vörösborban » Borban sült töltött hús » Coq au vin (Kakas borban)
» Borban párolt csirke » Málna vörösborban » Ponty vörösborban » Gombás búbos karaj
» Fülemüle-tál » Görög töltött paprika » Görög vagdalt » Pulykasült zöldségekkel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.