Tutireceptek.hu fejléc

Öhöm recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
1 zacskó lebbencstészta
hagyma
paprika

szalonna

Elkészítés:
Megpirítom a szalonnát, teljesen zsírjára engedem, majd kiveszem a serpenyőből, és ebben a zsiradékban pirítom üvegesre a felkockázott hagymát. Ezt is kiveszem a serpenyőből, és szintén ebben a zsiradékban pirítom meg a lebbencstésztát. Ha megpirult, ezt is kiteszem. A zsírra visszateszem a hagymát, ízlés szerint szórhatunk rá kevés pirospaprikát(nem árt a színe miatt sem), ezután ráteszem a kockára vágott burgonyát, megszórom a szalonnával és ráteszem a pirított tésztát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megsózom és lassan kb. 30-40 percig főzöm.

Tanácsok:
Ha fogyókúráztok.....háááát, ilyet ne egyetek:)


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Minek nevezzelek » Rakott egyveleg » Brokkoli Mornay mártással » Coq au vin
» Zöldborsós csirkemáj » Medvehagymás krumpli csoda » Rakott puliszka » Lencsés sütőtök sonkával
» Csülök másképp » Tepsis húsos galuska » Krumpliágyon sült gomba » Saját muszaka
» Jázminteás lencse » Zöldbabos pulykapörkölt » Tepsis krumpli hagymával » Rizses padlizsáncsónak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.