Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz hagymaleves (Zuppa di cippola) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2-3 közepes burgonya
2 nagy fej hagyma
zöldségleves-alap (kockából vagy vega-mixből)
bazsalikom (friss vagy szárított)
paradicsompüré
só, cukor ízlés szerint

Elkészítés:
A krumplit kis kockákra, a hagymát nagyobb kockákra vágjuk, kb. a fél gerezdet 3 felé. A zöldséglevesben feltesszük főni, mikor majdnem kész, beletesszük a paradicsompürét, ehhez a mannyiséghez kb. egy kis méretű konzerv elég vagy tehetünk ketchupot is. Ízlés szerint sózzuk, édesítjük, majd bazsalikommal megadjuk a végső ízét.
Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Akkor jó, ha viszonylag híg, fűszeres, paradicsomos a leve, a zöldségek pedig épp puhára főttek.


A receptet beküldte: csillu77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz krémes » Tejszínes hagymaleves 2. » Olasz sertéskaraj » Hagymaleves
» Olasz sajtkrém » Olasz pirított zöldségek » Olasz pirítós » Olasz rétes
» Olasz tonhalas tészta » Olaszos csirke » Eredeti olasz Tiramisu » Angol hagymaleves
» Olaszos étel » Olasz csicseriborsó leves » Francia hagymaleves 1 » Hagymaleves tejszínnel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.