Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg őszibarack
2 tojás sárgája
1 kanál cukor
1 dl tejszín
fahéj
citromlé
szegfűszeg

Elkészítés:
A meghámozott, felszeletelt barackot citromhéjjal,szegfűszeggel,fahéjjal és a cukorral kb 6-7 dl vízben felfőzzük,majd kihűtjük.Az egészet turmixgépbe öntjük és hozzáadjuk a tojás sáráját, a tejszínt,majd az egészet habosra keverjük.Hidegen tálaljuk.
Jóétvágyat!


A receptet beküldte: Zsebi74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Üde krémleves parajjal » Fokhagyma-krémleves » Töltött őszibarack » Avokádókrémleves
» Szilvakrémleves habbal » Sárgarépás babkrémleves » Sült őszibarack köretnek » Halkrémleves garnélával
» Karfiol-brokkoli krémleves » Póréhagymakrémleves » Tejszínes lencsekrémleves » Őszibarack fizz
» Egyszerű spárgakrémleves » Őszibarack leves másként » Brokkolikrémleves » Sárgabarack krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.