Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackbólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
60 dkg őszibarack,
15 dkg porcukor,
5 dl száraz fehérbor,
7 dl félédes pezsgő,
0.5 dl őszibaracklikőr

Elkészítés:
A friss gyümölcsöt meghámozzuk, kimagozzuk, majd a mag körül lévő részt kivágjuk, mert keserű szokott lenni. A barackokat szeletekre vágjuk, és porcukorral rétegezve üvegtálba tesszük. Annyi bort öntünk rá, hogy ellepje majd hűtőszekrényben lefedve, egy napig állni hagyjuk. Közvetlenül a fogyasztás előtt öntjük rá a maradék bort és a pezsgőt, végül hozzákeverjük az őszibaracklikőrt is. Jól lehűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandula tej » Blu Balalaika » Gyümölcsös forralt bor » Erdei gyümölcsös bomba
» Borsmenta tündér » Mary garden » Bogyónektár » Nicola
» Kivi-grapefruit turmix » Fahéjas álom » Jeges szerzetes » Irkrém likör
» Ír krémlikőr házilag másképp » Marionette » Ozone » Passionate


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.