Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

4 személyre: 4 db csirkecomb, 8 db szegfűszeg , 300 ml rostos narancslé, 1 db citrom, 1/2 limett, 30 ml konyak, 50 g vaj, 500 g őszibarack (vagy őszibarackkonzerv), só.

Elkészítés:


A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat kettévágjuk, sózzuk és mindegyik comba beleszúrunk 1 db szegfűszeget. A húsdarabokat vajon minden oldalukat pirosra sütjük, majd felöntjük annyi narancslével , hogy a húst épp ellepje, hozzáadjuk a citrom és a limett levét és lefedve pároljuk. Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a meghámozott, negyedekbe vágott őszibarackot és a konyakot. Erős tűzön még pár percig forraljuk, hogy mártás sűrüségüre legyen. Mazsolás párolt rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: banyoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós csirkecomb » Borzas csirkecomb » Naranccsal sült csirkecomb » Csirkecomb gazdagon töltve
» Csirkecomb ananászraguval » Gombás csirkecombok » Csirkecomb egyszemélyes » Sokadik töltött csirkecomb
» Ananászos csirkecomb » Sült csirkecomb » Sörben sült csirkecombok » Őszibarackos joghurttorta
» Boros csirkecombok » Duplahagymás csirkecomb » Kókuszos csirkecomb » Gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.