Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

4 személyre: 4 db csirkecomb, 8 db szegfűszeg , 300 ml rostos narancslé, 1 db citrom, 1/2 limett, 30 ml konyak, 50 g vaj, 500 g őszibarack (vagy őszibarackkonzerv), só.

Elkészítés:


A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat kettévágjuk, sózzuk és mindegyik comba beleszúrunk 1 db szegfűszeget. A húsdarabokat vajon minden oldalukat pirosra sütjük, majd felöntjük annyi narancslével , hogy a húst épp ellepje, hozzáadjuk a citrom és a limett levét és lefedve pároljuk. Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a meghámozott, negyedekbe vágott őszibarackot és a konyakot. Erős tűzön még pár percig forraljuk, hogy mártás sűrüségüre legyen. Mazsolás párolt rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: banyoka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges csirkecomb » Mustáros csirkecomb » Mustáros, mézes csirkecomb » Göngyölt csirkecombok
» Őszibarackos joghurttorta » Tejfölös pikáns csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Rácos csirkecomb
» Kaukázusi csirkecombok » Őszibarackos túrós szelet » Sörben sült csirkecomb 2 » Sóágyon sült csirkecomb
» Őszibarackos krémtúró » Őszibarackos tiramisu » Őszibarackos joghurt » Sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.