Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Őzgerinces vendégváró recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 főtt tojás
4 savanyú uborka
3 piros olajos paprika
1 főtt
sárgarépa
20-30 dkg sonkás szalámi
1 üveg tartármártás ( 250g )
2, 5 dl víz
2 kis kanál ételizésítő
fél húsizésítő kocka
2, 5 leveseskanál zselatin
1 kis doboz cukorborsó

Elkészítés:
A tojást, uborkát, szalámit, paprikát, répát apróra szétvágjuk.
Hozzáadjuk a tartármártást és a borsót. 1 dl hideg vízbe
beletesszük a zselatint. 30-60 percig hagyjuk megdagadni. Azután
beleöntjük a 1, 5 dl forró vízbe, amiben szétfőztük az
ételizésítőt a húsizésítókockával. Addig kevergetjük amíg a
zselatin szét nem olvad. A zselatint tovább nem főzzük!!!! Mikor
langyosra kihűlt beletesszük a masszába, összekeverjük és
beleöntjük a száraz őzgerincformába.Hűtőbe tesszük és hagyjuk
megdermedni, majd kifordítjuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vendégváró krumplisaláta » Vendégváró kifli » Vendégváró sósrudak » Vendégváró "barack"
» Kreatív vendégváró » Vendégváró tepertőkrém » Vendégváró sajttekercs » Vendégváró hidegtál
» Vendégváró csülök » Vendégváró sajtgolyók » őzgerinces hidegtál » Gyors vendégváró.
» Vendégváró sós kifli » Vendégváró sós stangli » Vendégváró sóskifli » Porhanyós vendégváró perec


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.