Tutireceptek.hu fejléc

pacal leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg marha pacal megfozve es fel laskazva
1 fej fokhagyma
2-3 drb baberlevel
1 sargarepa,
6 evokanal liszt,
o,500gr tejfol
1dc tej,so.delikad,
2drb eros paprika
3 evokanal olaj,ecet

Elkészítés:
az 1 kg marhapacalt bele teszed egy fazekba es teszel ra kb 4 liter hideg vizet felteszed fozni bele teszed a 1 fejfokhagymat az alap fuszerre,a 2-3 baberlevelet ,sot es a delikadott.
Miutan kb egy 30 perc ossze fonek az izek meg reszeled a sargarepat egy keves olajban megpiritott de eppen csak egy par masod percig utana belle teszed a levesbe szep szint ad neki,azutan fogod a 6 evokanal liszted es a tejel egy habarast keversz a levesbe teszed lassan kevergetve utana a tejfolt minel tobb annal finomab mindenki a sajat izlise szerint ha szeretik benne az erospaprikat akkor a levesbe is lehet de melle is mindenkinek sajat izlese szerint ,savanyitani lehet ecetel de nem muszaj ki hogy szereti
jo etvagyat

Tanácsok:
borsot nem szabad hasznalni !!!!
el veszi az etel izet
ha tulsurunek talalod akkor higithatod tejjel de ez a leves kremesen finom vagy is mi igy szeretjuk

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: anngi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg krémleves » Árpagyöngy leves » Olasz krémsajtleves » Meleg rumos meggyleves
» Böjti paradicsomleves » Tojásfelhő leves » Nyári csirkeleves babbal » Májgombóc – leves
» Ázsiai leves » Vaníliás almaleves 2. » Hűsítő gyümölcsleves » Zöldségleves sajtgombóccal
» Mindent bele zöldségeleves » Hűsítő zöld leves olivával » Májgaluskaleves gyorsan » Brokkolikrém levesem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.