Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt csülök aranyló krumplival recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csülök
krumpli

bors
őrölt paprika
hagyma
fokhagyma
babérlevél
fűszeres liszt
olaj

fűszeres liszt:

1 csupor liszt,
fél kávéskanál bors,
1 kávéskanál só,
1 kávéskanál fokhagyma por,
1 kávéskanál őrölt rozmaring,
2 kávéskanál őrölt paprika

Elkészítés:
Páclé: 2 l víz, só szemes bors, babérlevél, egy kicsi hagyma, 5 cikk fokhagyma. Ezeket összefőzöm, jól lehűtöm, majd csülök egy éjszaka áll benne. Másnap a páclében megfőzöm, kicsit hűlni hagyom majd éles késsel a bőrös részt bekockázom, sütőben ropogósra sütöm.

A krumplit négybe, vagy nagyságától függően többe vágom. Hideg vízben főni teszem, a forrástól számítva 5 percig főzöm majd leszűröm. Forrón belehempergettem a fűszeres lisztbe és forró olajban kisütöm. A krumplit nem kell hagyni kihűlni és a lisztes keverékkel sem állni, azonnal sütni kell. Kívül ropogós, belül pedig puha, omlós lesz.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülökegytál » Kirántott csülök » Natúr szelet újkrumplival » Csülökfalatok sütve
» Csülök vadrizzsel » Csülök zöldségekkel » Fokhagymás csülökfalatkák » Zöldcitromban pácolt lazac
» Mézben pácolt marhasült » Alföldi káposztás csülök » Pácolt oldalas » Tejfölös csülökpaprikás
» Kemencében sült csülök. » Vörösboros csülökpörkölt » Csordagulyás csülökkel » Tárkonyos csülökleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.