Tutireceptek.hu fejléc

Pácolt oldalas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,8 kg oldalas

őrölt kömény
1 egész fej fokhagyma
kevés kókuszzsír

Elkészítés:
A húst 2 csontonként feldarabolom, meghintem sóval, őrölt köménnyel. Beleteszem egy jól záródó edénybe, a gerezdekre bontott foghagyma kíséretében. Legalább egy napig hagyom pácolódni a hűtő legalsó részében.
Egy lábasban megolvasztom a kókuszzsírt, beleteszem a húsokat, s fedő alatt addig párolom, amíg a csont könnyen kijön. A végén kicsit megpirítom, tetszőleges körettel tálalom.

Tanácsok:
Jó kocsonyás szaftja lesz, amit leszűrök. Kovászos- vagy csemegeuborkával kenyérre kenve reggelire, uzsonnára mennyei.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikánsan pácolt csirkecomb » Káposztás oldalas kuktában » Zöldcitromban pácolt lazac » Disznóoldalas sörben sütve
» Oldalas sörben sütve » Pácolt hús Vicky módra » Szaftos sertésoldalas » Soproni sertésoldalas
» Kínai sült oldalas » Pácolt marhanyelv körettel » Ropogós sertésoldalas » Pácolt hús
» Töltött oldalas » Szilvaszószos marhaoldalas » Kemencében sült oldalas » Pácolt tűzdelt házinyúl


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.