Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacolthus recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szelet karaj
3 tojas
1/2 evokanal so
1/2 evokanal izles szerinti fuszerkeverek
1 evokanal liszt
1 evokanal mustar
1 evokanal olaj
izles szerint oroltbors,pirospaprika,fokhagyma

Elkészítés:
A fuszereket,mustart,olajat,lisztet jol osszekeverjuk majd egyenkent a tojasokat hozzakeverjuk.
A husokat beleforgatjuk,letakarjuk majd 1 ejszakat hutoben erleljuk, forro olajban kisutjuk.

Tanácsok:
Egyszeru,gyorsan elkeszitheto es meg finom is!


A receptet beküldte: Brigitta.a


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos pecsenye » Csülökegytál » Fokhagymás csirkecsíkok » Maláj csirke
» Olgi szelet » Vagdalt » Fokhagymás pácolt hús » Mézes-mustáros pulyka
» Tárkonyos pulyka » Jemeni birkasült » Hússal töltött gombafejek » Péter töltött káposztája
» Szilvás tekert hús » Vasi paprikás » Édes - savanyú sertéssült » Aszaltszilvás-sajtos pecsenye


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.