Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacsni recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 zacskó 12.5 dkg burgonyapehely
1 tojás
5 evőkanál liszt
2 dl tej
1.5 dl víz
1 mok.kanál fehérbors
1 mok.kanál örőlt szerecsendióvirág
2 evőkanál olaj
1 cs sütőpor (10 g)

tejföl

Elkészítés:
A burgonyapelyhet a lisztet,sütőport elkeverjük,hozzáadjuk a tojást,tejet,vizet,olajat,
végül a fűszereket, sót.Összekeverjük negyedórát állni hagyjuk.Megint elkeverjük,majd olajozott kanállal evőkanálnyi adagokat,forró olajba rakunk,és ellapítjuk.Pirosra sütjük,és tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köményes krumplirudacskák » Sajtos ropi » Pizzatekercs » Káposztás pogácsa 1.
» Hájas borkorcsolya » Tepertős csiga » Sós rudak » Krumplis ropogós
» Leveles sós pogácsa » Pizzás muffin egyszerűen » Csicsóka pogácsa » Tekert sajtos
» Mami pogácsája » Csicsóka chips » Pici sajtos pogácsája » Kolbászos-sajtos buci


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.