Tutireceptek.hu fejléc

Pacsni recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 zacskó 12.5 dkg burgonyapehely
1 tojás
5 evőkanál liszt
2 dl tej
1.5 dl víz
1 mok.kanál fehérbors
1 mok.kanál örőlt szerecsendióvirág
2 evőkanál olaj
1 cs sütőpor (10 g)

tejföl

Elkészítés:
A burgonyapelyhet a lisztet,sütőport elkeverjük,hozzáadjuk a tojást,tejet,vizet,olajat,
végül a fűszereket, sót.Összekeverjük negyedórát állni hagyjuk.Megint elkeverjük,majd olajozott kanállal evőkanálnyi adagokat,forró olajba rakunk,és ellapítjuk.Pirosra sütjük,és tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás pogácsa » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Egyszerű sós perec » Csicsókapehely
» Medvehagymás pogácsa » Túrós pogácsa (anti-candida) » Pogácsa » Tepertős kocka
» Tejfölös krumplifuta » Újhagymás lepény » Legjobb sajtos rudam » Nyújtott vakarcs
» Cukkinifánk kapros tejföllel » Parmezános rudak » Lilahagymás pogácsa » Kelt túrós pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.