Tutireceptek.hu fejléc

Pacsni recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 zacskó 12.5 dkg burgonyapehely
1 tojás
5 evőkanál liszt
2 dl tej
1.5 dl víz
1 mok.kanál fehérbors
1 mok.kanál örőlt szerecsendióvirág
2 evőkanál olaj
1 cs sütőpor (10 g)

tejföl

Elkészítés:
A burgonyapelyhet a lisztet,sütőport elkeverjük,hozzáadjuk a tojást,tejet,vizet,olajat,
végül a fűszereket, sót.Összekeverjük negyedórát állni hagyjuk.Megint elkeverjük,majd olajozott kanállal evőkanálnyi adagokat,forró olajba rakunk,és ellapítjuk.Pirosra sütjük,és tejföllel tálaljuk.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Levelestepertős pogácsa » Tihanyi sajtos rudacskák » Mini fűszeres fánkocskák » Hagymás-sonkás muffin
» Ezüstös almák » Sonkás-túrós kifli » Virslis partifalatkák » Sajtos keksz II.
» Szezámmagos túrós pogácsa » Babos pogácsa » Sajttal töltött kiflik » Sajtos sonkás-szalonnás csiga
» Sós-sajtos kiflike » Napraforgó 1 » Virslis kifli olajban » Röszti tekercs


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.