Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán párizsiasan recept

Kategória:
 Egytálételek
 Reform ételek

Hozzávalók:
3 padlizsán
40 dkg darált sertéshús
10 dkg vöröshagyma
15 dkg liszt
1 gerezd fokhagyma
4 dl tej
3 tojás
1 dkg cukor
őrölt bors

2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, sóval,borssal,zúzott fokhagymával ízesítjük, és állandóan kevergetve megpirítjuk. A tej feléből,1 tojásból,a lisztből csipetnyi sóval sűrű palacsintatésztát készítünk. A meghámozott padlizsánokat szeletekre vágjuk,megsózzuk,a palacsintatésztába mártjuk, és bő forró olajban megsütjük. A szeletekből egy tűzálló tál aljára egy sort rakunk. Erre a hús felét, majd a padlizsánszeleteket tesszük. A rétegzést megismételjük úgy, hogy a tetejére padlizsán kerüljön. Végül a maradék tejben elkeverjük a tojásokat, megsózzuk és a rakottas tetejére öntjük. Forró sütőben megsütjük, kiborítjuk az edényből és forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Finom, egészséges és gyors.
JÓ ÉTVÁGYAT!!!!!!!!!!

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: kevés gramm
Zsírtartalom: alig gramm

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi padlizsánkrém » Padlizsános pite » Padlizsános szendvicskrém » Sült, töltött padlizsán
» Meleg Padlizsánkrém » Padlizsános csirkemell » Ecetes padlizsán » Töltött padlizsán
» Padlizsán saláta » Csirkés töltött padlizsán » Padlizsános ragu » Sült padlizsán saláta
» Avokádós padlizsánkrém » Kairói rakott padlizsán » Húsos, rakott padlizsán » Juhtúrós padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.