Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán párizsiasan recept

Kategória:
 Egytálételek
 Reform ételek

Hozzávalók:
3 padlizsán
40 dkg darált sertéshús
10 dkg vöröshagyma
15 dkg liszt
1 gerezd fokhagyma
4 dl tej
3 tojás
1 dkg cukor
őrölt bors

2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:
A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, sóval,borssal,zúzott fokhagymával ízesítjük, és állandóan kevergetve megpirítjuk. A tej feléből,1 tojásból,a lisztből csipetnyi sóval sűrű palacsintatésztát készítünk. A meghámozott padlizsánokat szeletekre vágjuk,megsózzuk,a palacsintatésztába mártjuk, és bő forró olajban megsütjük. A szeletekből egy tűzálló tál aljára egy sort rakunk. Erre a hús felét, majd a padlizsánszeleteket tesszük. A rétegzést megismételjük úgy, hogy a tetejére padlizsán kerüljön. Végül a maradék tejben elkeverjük a tojásokat, megsózzuk és a rakottas tetejére öntjük. Forró sütőben megsütjük, kiborítjuk az edényből és forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Finom, egészséges és gyors.
JÓ ÉTVÁGYAT!!!!!!!!!!

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: kevés gramm
Zsírtartalom: alig gramm

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ropogós padlizsánsaláta » Padlizsán Krém » Padlizsános pirítós » Padlizsános szója
» Töltött padlizsán » Juhtúrós padlizsánkrém » Tojásos-padlizsános lecsó » Padlizsán ragu
» Rakott padlizsán » Ínyenc padlizsánkrém » Gombás padlizsán » Arab padlizsánkrém
» Padlizsános tészta » Sonkával töltött padlizsán » Sajtos rakott padlizsán » Padlizsánkrémleves májjal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.