Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém kimélő recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
- 1db közepes padlizsán
- 1doboz (kicsi) natúr joghurt
- 1 nagy marék apróra vágott snidling
- 1 gerezd fokhagyma pépesítve (ez elhagyható ha valakinek bántja a gyomrát, e nélkül is nagyon finom)
- 1 kiskanál mustár (édes, pikáns, di'joni...)
- borsikafű, tengeri só, egy pici cukor(az mindig jobban kihozza az ízeket)

Elkészítés:
- A padlizsánt megszúrkodom egy kis késsel, a sütőbe teszem és megsütöm. Amikor megsült, vizes konyharuhába tekerem, és pár percig úgy hagyom. Így könnyebben le tudom húzni a héját. A padlizsán húst én vágódeszkán felaprítom, jó pépesre, aztán egy üvegtálba teszem és hozzáadom a fentieket, majd jól kikeverem.

Tanácsok:
-Hűtőben csavaros üvegben szoktam tárolni, jó pár napig eláll.

- Én tepszibe sült zöldségfasírtra, grillezett sajtra , köles lepényre szoktam tenni

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Icus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém majonézzel » Pénztárcakímélő tiramisu » Parmezános padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém
» Kímélő kocsonya csülökkel » Padlizsánkrém: » Erdélyi padlizsánkrém » Kimélő csirkegombócleves
» Ínyenc padlizsánkrém » Padlizsánkrém piritóssal » Diétás padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém
» Padlizsánkrém leves » Kímélő vasi pecsenye » Eredeti padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.