Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db padlizsán
1 doboz kockasajt /karaván/ füstölt
1 evőkanál tejfől
3 db kifli piritva,vajjal megkenve
1 db közepes burgonya
kevés bors

tetejére petrezselyem

Elkészítés:
A padlizsánokat sütöben vagy láng fölött forgatva készre sütjük ameddig teljesen puha nem lesz. Majd fa v. müa. késsel meghámozzuk, üvegtálban összeturmixoljuk a sajtot, a tejfölt az 1 db fött burgonyát, és az egészet összeforraljuk majd bors, só és apróra vágott, petrezselyem hozzáadása után, a kifliket karikákra vágjuk és megpiritjuk. Vajrózsákkal diszítve tányérra rendezzük és a leves mellé forrón tálaljuk .

Tanácsok:
A sajtot a még meleg padlizsánnal együtt turmixoljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Rody


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Saláta leves » Francia sárgadinnye leves » Banánleves hidegen » Aszalt szilvás sonkaleves
» Aranyló tyúkhúsleves » Bagócaleves » Zellerleves pikánsan » Sóskaleves, tojással
» Borjúhúsos-bableves » Leves gombaporból » Krémes hagymaleves » Zöldségleves sajtgombóccal
» Újházi tyúkhúsleves » Tejfölös gombaleves » Egzotikus gyümölcsleves » Zsírégető leves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.