Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém szabad tűzön. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán , 2 nagy fej vöröshagyma, só, őrölt fekete bors, olaj ízlés szerint.

Elkészítés:
A padlizsánt a kés hegyével (villával) megszurkáljuk és a szalonnasütéshez rakott tűzön, (vagy parázsban) többször is megforgatva megsütjük. Közben apróra vágjuk a vöröshagymát, elkeverjük sóval, őrölt fekete borssal és olajjal, majd hozzáadva a héjától megtisztított sütött, összetört padlizsánt.Az egészet alaposan elkeverjük és friss kenyérrel fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém másként » Padlizsánkrém majonézzel » Meleg Padlizsánkrém » Szudáni padlizsánkrém
» Juhtúrós padlizsánkrém » Eredeti padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém » Padlizsánkrém leves
» Majonézes padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő » Erdélyi padlizsánkrém
» Kátya féle Padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém » Padlizsánkrémem » Én padlizsánkrémem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.