Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém szabad tűzön. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán , 2 nagy fej vöröshagyma, só, őrölt fekete bors, olaj ízlés szerint.

Elkészítés:
A padlizsánt a kés hegyével (villával) megszurkáljuk és a szalonnasütéshez rakott tűzön, (vagy parázsban) többször is megforgatva megsütjük. Közben apróra vágjuk a vöröshagymát, elkeverjük sóval, őrölt fekete borssal és olajjal, majd hozzáadva a héjától megtisztított sütött, összetört padlizsánt.Az egészet alaposan elkeverjük és friss kenyérrel fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrémleves májjal » Joghurtos padlizsánkrém » Erdélyi padlizsánkrém » Parmezános padlizsánkrém
» Padlizsánkrém másként » Majonézes padlizsánkrém » Eredeti padlizsánkrém » Jamie Oliver után szabadon
» Kátya féle Padlizsánkrém » Padlizsánkrém leves » Hagyományos padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsánkrém
» Finom padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém » Én padlizsánkrémem » Diétás padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.