Tutireceptek.hu fejléc

Pannonhalmi legényfogó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Bármilyen szelethús
Lilahagyma
Tojás, liszt, zsemlemorzsa


Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, a lilahagymát meghámozzuk, leheletvékony karikákra vágjuk. A húsokat félbehajtjuk, megtöltjük ízlés szerint (jó sokkal finom) lilahagymával, bepanírozzuk, és kisütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: annelly

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai legényfogó » Legényfogó káposztaleves » Legényfogó » Bácskai Vőlegényfogó
» Legényfogó leves » Legényfogó talpas krumpli » Legényfogó linzer » Legényfogó leves 1
» Legényfogó sajtos perec » Vadas libacomb » Pasifogó pörkölt » Fokhagymás marhapörkölt
» Búbos pecsenye » Spárgás sertésmáj » Bárányérmék roston » Tűzdelt hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.