Tutireceptek.hu fejléc

Pannonhalmi legényfogó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Bármilyen szelethús
Lilahagyma
Tojás, liszt, zsemlemorzsa


Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, a lilahagymát meghámozzuk, leheletvékony karikákra vágjuk. A húsokat félbehajtjuk, megtöltjük ízlés szerint (jó sokkal finom) lilahagymával, bepanírozzuk, és kisütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: annelly

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legényfogó leves 1 » Legényfogó talpas krumpli » Bácskai legényfogó » Legényfogó linzer
» Legényfogó káposztaleves » Legényfogó sajtos perec » Legényfogó leves » Bácskai Vőlegényfogó
» Legényfogó » Gombás-májas rakott karaj » Sztroganoff hús » Gyors pulykaragu
» Nyári töltött káposzta » Göngyölt csirkemell » Cordon vert- Zöld szalag » Ízes ragu


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.