Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás-szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz

Elkészítés:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nosztalgia csirkemell » Alföldi húsgombóc » Birsalmás pulykamell » Rakott karfiol..
» Párolt rák » Brassói másképp » Pácolt hús » Egyben sült karaj
» Pirított csirke gombával » Fehérboros csülöksült » Omlós, szaftos sült oldalas » Majorannás hús
» Májaskrémmel töltött paprika » Tejfölös hússzeletek » Karamellás-csirkemell » Gombás bélszín


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.