Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás-szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz

Elkészítés:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli (tavaszi) pörkölt » Olasz paradicsommártás » Csülöksaláta » Stefánia pulyka
» Vargányás szűzpecsenye » Diós-mogyorós saláta kacsával » Almás pecsenye » Disznósajt (bendő nélkül)
» Káposztás böllértokány » Sajtos csirkecombok tepsiben » Chilis gombás pecsenye » Húsos burgonyagombóc
» Tepsis rostélyos » Húsrolád » Túróval töltött csirkemell 2. » Fehérboros tűzdelt pulykasült


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.