Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás-szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz

Elkészítés:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyben sült karaj kolbásszal » Pandúrleves » Görögös csirkemell » Tepsis krumpli virslivel
» Mézes-mustáros csirkemellek » Karajcsíkok fügés raguval » Reszteltmáj velővel » Chipsbe panírozott pulykamell
» Kacsa confit » Fincsi zöldséges saslik » Pulykamell Kormi módra » Gyors tepsis sült
» Tepsiscsirke zöldborsóval » Tepsis csülök székelyesen » Mézes sörös csirke gyömbérrel » Károly-szelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.