Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás-szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
egy kiló felsál
tojásnyi zsír
1 nagy fej vöröshagyma
púpozott kávéskanálnyi piros fűszerpaprika.

kevés víz

Elkészítés:
A húst vágjuk széles szeletekre és enyhén klopfoljuk meg. Lábosba tegyünk tojásnyi zsírt. Az apróra vágott vöröshagymát és piros fűszerpaprikát keverjünk jól el a zsírban, majd rakjuk bele a besózott hússzeleteket. Fedjük le és hagyjuk csendesen sülni; mikor elkezd sercegni, öntsünk alá pár kanál vizet és időnként forgassuk meg a pecsenye szeleteket. Eközben ügyeljünk, hogy mindig jó bő leve legyen a húsnak.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis vadas » Húsos rántott karfiol » Finom sült kacsacomb » Rizsgombóc kapros csirkével
» Tejfölös-kukoricás csirkemell » Zöldséggel töltött dagadó » Bajor szűzpecsenye » Sajttal töltött csirkecombok
» Galyasági steak. » Spenótos pulykamell » Csirketekercs diétásan » Kínai csirke
» Csirkemájas-hagymás rizotto » Mélysütött húsgolyók » Karfiolos pulykatokány » Tejfölös gombás csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.