Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paprikáskrumpli Csabai kolbásszal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
- 1 fej vöröshagyma
- 6 db burgonya
- 2 ek. olaj
- 1 tk. pirospaprika
- 2 db 2-3 cm-es házikolbász
- só ízlés szerint

Elkészítés:
Olajon a kockára vágott vöröshagymát megpárolom, a hosszába felvágott krumplit ráteszem. Majd rászórom a pirospaprikát, elkeverem. Annyi vizet öntök rá, hogy a krumplit ellepje. Beleteszem a kolbászt, ízlés szerint sózom és fedő alatt puhára főzöm. (ez kb. fél óra)

Tanácsok:
Sokkal finomabb mint a hagyományos paprikáskrumpli, mert a kolbász pikáns, füstölt ízt kölcsönöz a krumplinak.
Ebbe a fajta ételbe csipetkét nem szokás szaggatni.


A receptet beküldte: Yndre


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses lecsó kolbásszal » Csabai krokett » Nokedlis paprikáskrumpli » Csabai makaróni
» Csicsókaleves kolbásszal » Lebbencsleves kolbásszal » Tojásmártás kolbásszal » Kolbásszal töltött karaj
» Kolbásszal töltött paprika » Sárgaborsóleves kolbásszal » Sajtkrém - kolbásszal » Csabai csirkecomb
» Libás töltött káposzta » Kopetka » Csirkeragu metélttel » Sonkás-turó felfujt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.