Tutireceptek.hu fejléc

Paradicsomlé 2. recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2,5 kg.érett paradicsom
2-3 zellerlevél
fél csokor petrezselyem
1 húsos zöldpaprika
1 közepes vöröshagyma
6-7 szegfûbors
késhegynyi reszelt szerecsendió
10 szem feketebors
1 kiskanál cukor

literenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A paradicsomokat félbevágjuk,lábasba tesszük,néhányszor megkeverve fölforraljuk,majd átpaszírozzuk.Az így kapott levet a kimosott lábasba visszatöltjük,hozzáadjuk a zeller- meg petrezselyemzöldet,paprikát,hagymát,fûszereket.Kb.fél órán át fôzzük,majd leszûrjük,hozzákeverjük a tartósítószert,forrón üvegekbe töltjük.Lekötjük,szárazdunsztban hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: birogaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos paradicsomleves » Olaszos Paradicsomleves » Zabpelyhes paradicsomleves » Fogyókúrás paradicsomleves
» Böjti paradicsomleves » Könnyű paradicsomleves » Toszkán paradicsomleves » Erdélyi paradicsomleves
» Tuti paradicsomleves » Paradicsomlé 1. » Paradicsomleves » Hűsítő paradicsomlé
» Hideg paradicsomleves » Finom paradicsomleves » Egyszerű paradicsomleves » Zsályás paradicsomleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.