Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi kosár recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
tojás
annyi szelet párizsi, ahány darab tojás
kevés olaj

Elkészítés:
A párizsi szeletek szélét 1-2 centi mélyen bemetszük 4 helyen, és a serpenyőbe kevés olajat öntünk, belerakjuk a párizsiket. A párizsi szeletek szépen felpúposodnak (tálka formájuk lesz), megfordítod őket, hogy a túloldala is piroljon kicsit. A tojásokat feltöröd, és beleöntöd a párizsitálkákba. Állítsd takarékra a lángot, hogy a tojásfehérje szépen megsüljön, de a párizsi se égjen oda. Egy kicsit kifolyik a tojásfehérje az nem baj, csak a sárgája maradjon a kosárkában. És kész is.

Tanácsok:
Látványos tükörtojás-klón. És nem nehéz elkészíteni. Aputól tanultam:)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kosari » Rántott párizsi » Párizsi kosárkák » Töltött párizsiszeletek
» Göngyölt párizsi » Szilvás kosárkák » Párizsi krém » Padlizsán párizsiasan
» Párizsi kosárkák tojással » Ananászos kosárkák » Gesztenyés kosárka » Diétás párizsi saláta
» Párizsi bundáskenyér » Mogyorós kosár » Pikáns párizsi saláta » Töltött párizsi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.