Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi kosár recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
tojás
annyi szelet párizsi, ahány darab tojás
kevés olaj

Elkészítés:
A párizsi szeletek szélét 1-2 centi mélyen bemetszük 4 helyen, és a serpenyőbe kevés olajat öntünk, belerakjuk a párizsiket. A párizsi szeletek szépen felpúposodnak (tálka formájuk lesz), megfordítod őket, hogy a túloldala is piroljon kicsit. A tojásokat feltöröd, és beleöntöd a párizsitálkákba. Állítsd takarékra a lángot, hogy a tojásfehérje szépen megsüljön, de a párizsi se égjen oda. Egy kicsit kifolyik a tojásfehérje az nem baj, csak a sárgája maradjon a kosárkában. És kész is.

Tanácsok:
Látványos tükörtojás-klón. És nem nehéz elkészíteni. Aputól tanultam:)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós kosárkák » Padlizsán párizsiasan » Diós kosár » Almás kosár
» Párizsi kosárkák tojással » Pikáns párizsi saláta » Kosárka forma receptje 2 » Paradicsomos párizsikockák
» Párizsikrém » Diós/ kókuszos kosárkák » Párizsi kosárkák » Párizsi szelet
» Kosárka forma 3 » Gesztenyés kosárka » Pudingkosárkák » Pikáns kosárkák


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.