Tutireceptek.hu fejléc

Párizsitekercs póréhagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szál póréhagyma
8 szelet párizsi (parizer)
1-2 dl tejföl
őrölt bors, só
a tál kikenéséhez olaj

Elkészítés:
A póréhagyma fehér részét ujjnyi nagyságúra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük, majd a párizsi szeletekbe göngyöljük.
A tekercseket kiolajozott tűzálló tálba fektetjük, 1-2 dl főzővizet öntünk alá, és megkenjük a tejföllel a tetejüket.
Sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vadgalamb póréhagymával » Csirke paprikás mártással » Kólás csirke » Pék pecsenye
» Sziléziai göngyölthús » Gombás csirke másképpen » Csirkemájas szelet » Csirkebrassói
» 6-féle húspác grillezéshez » Amerikai szaftos tarja » Sonka rántva » Nyelv pörkölt
» Sertésszelet hentes módra » Klasszikus brassói » Rakott krumpli Mesi módra » Gesztenyével töltött fácán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.