Tutireceptek.hu fejléc

Parmezánchips recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 före:

8 evőkanálnyi durvára reszelt paremzán

Elkészítés:
Egy serpenyőt szárazon felhevítünk. Két részletben sütjük a sajttallérokat: először négy evőkanálnyi sajtot terítünk szét egyenletesen a serpenyőben, négy kis kört formálva. Amikor a zsír nagy része kisül a sajtból, a sajt elkezd megkeményedni, ekkor egy lapáttal alányúlva mindegyiket megfordítjuk és aranyszínűre sütjük a másik oldalukat is. Ugyanígy járunk el a maradék sajttal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos négyszögecskék » Mindenki kedvenc pogácsája » Krumplis pite » Kouign Amann
» Bolognai palacsinta » Borzas sajtos pogácsa » Virslis burgonygombóc » Gyömbéres-narancsos keksz
» Juhtúrós rudacska » Recept nélküli pogácsa "5" » Sajtpogácsa » Sajtchips tepsiben
» Sajtos csúcs » Krumplis rétes » Graham sós, magvas rúd » Nutellás gesztenyepüré


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.