Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános morzsában forgatott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet hús (csirke,-pulykamell, serés karaj)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletek kiklopfoljuk besózzuk.
A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal.
A húst panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk.
Forró olajban sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános rántott surimi » Parmezános spárga » Parmezános csirkemell 1. » Parmezános csirkemell
» Parmezános rudak » Parmezános burgonyapogácsa » Parmezános saláta » Parmezános sült sárgarépa
» Parmezános-oregános rudak » Parmezános-diós spagetti » Parmezános padlizsánkrém » Forgatott burgonya
» Csípős csirkemellek » Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás csirkemell » Sajtos husi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.