Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános padlizsánkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db padlizsán
1 gerezd fokhagyma
6 ek majonéz
50 g parmezán
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet petrezselyem
1 db baguette
1 ek olívaolaj
1 ek snidling

Elkészítés:
A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és késsel aprítsuk fel a belsejét, majd ízlés szerint tegyük hozzá az összes hozzávalót.Jól keverjük össze.
A baguettet félbe vágjuk, megpirítjuk. rákenjük a krémet és tálaljuk .


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos padlizsánkrém » Majonézes padlizsánkrém » Parmezános rudak » Fetás padlizsánkrém
» Padlizsánkrém: » Eredeti padlizsánkrém » Parmezános burgonyapogácsa » Erdélyi padlizsánkrém
» Padlizsánkrém juhsajttal » Padlizsánkrém leves » Én padlizsánkrémem » Parmezános csirkemell 1.
» Finom padlizsánkrém » Parmezános sült sárgarépa » Ínyenc padlizsánkrém » Joghurtos padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.