Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános padlizsánkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db padlizsán
1 gerezd fokhagyma
6 ek majonéz
50 g parmezán
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet petrezselyem
1 db baguette
1 ek olívaolaj
1 ek snidling

Elkészítés:
A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és késsel aprítsuk fel a belsejét, majd ízlés szerint tegyük hozzá az összes hozzávalót.Jól keverjük össze.
A baguettet félbe vágjuk, megpirítjuk. rákenjük a krémet és tálaljuk .


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő » Szudáni padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsánkrém
» Meleg Padlizsánkrém » Padlizsánkrém majonézzel » Fetás padlizsánkrém » Parmezános csirkemell
» Parmezános spárga » Arab padlizsánkrém » Parmezános csirkemell 1. » Padlizsánkrém leves
» Kátya féle Padlizsánkrém » Parmezános burgonyapogácsa » Parmezános rántott surimi » Padlizsánkrém másként


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.