Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános spárga recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
60 dkg spárga
10 dkg parmezán sajt
6 dkg vaj
2 dkg cukor

Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk. Enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, leszűrjük, és tálra rendezzük. A spárgafejek középre nézzenek. A sajtot lereszeljük, a vajat barnára pirítjuk. A spárgát megszórjuk a sajttal, és leöntjük a forró vajjal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos spárga vajszószban » Pulykarolád spárgával » Egyszerű spárgakrémleves » Tejszínes spárgakrémleves
» Sertésborda spárgával » Parmezános csirkemell » Csavart tészta spárgával » Rizses rakott spárga
» Spárgatál » Alufóliában sült spárga » Marharagu spárgával » Serpenyős spárga
» Spárga köretként » Spárgakérmleves » Húsos spárgaragu » Spárgakrém leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.