Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános spárga recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
60 dkg spárga
10 dkg parmezán sajt
6 dkg vaj
2 dkg cukor

Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk. Enyhén sós, cukros vízben megfőzzük, leszűrjük, és tálra rendezzük. A spárgafejek középre nézzenek. A sajtot lereszeljük, a vajat barnára pirítjuk. A spárgát megszórjuk a sajttal, és leöntjük a forró vajjal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás-mustáros marhasült » Spárgakrémleves másként » Tavaszi spárgaleves » Spárgás-sajtos frittata
» Rizses rakott spárga » Meleg spárgasaláta » Marharagu spárgával » .Spárgatekercs
» Spárgás frittata » Spárgás csirke » Parmezános csirkemell 1. » Szűzérmék spárgával
» Zöldspárga leves » Könnyű spárga leves » Parmezános sült sárgarépa » Spárgaragu


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.