Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános sült sárgarépa recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
250 g sárgarépa
2 ek napraforgó olaj
1 gerezd fokhagyma
10 g parmezán sajt (3 ek. frissen reszelt)
0.5 teáskanál provence-i fűszerkeverék
2 ek zsemlemorzsa
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés:
A sárgarépát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd négybe vágjuk. Egy edénybe tesszük.
Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és az olajat, jól elkeverjük. A parmezánt elkeverjük a morzsával és a fűszerkeverékkel, a sárgarépára szórjuk, és összekavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott Sárgarépa » Parmezános padlizsánkrém » Parmezános spárga » Sárgarépás burgonyaleves
» Hideg töltött sárgarépa » Sárgarépás csirkemell » Narancsos sárgarépa lekvár » Sárgarépa csemege
» Rakott sárgarépa, gomba » Korpás sárgarépa » Sárgarépás narancsjuice » Alma-sárgarépa saláta
» Rakott sárgarépa bulgurral » Narancsos sárgarépaleves » Sárgarépa krémleves » Sárgarépás zöldmetélt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.