Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános-tejszínes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
4 dl tejszín
2 db nagyobb (vagy 3 kisebb) paradicsom
fokhagyma
vöröshagyma
parmezán
kevés étolaj
fűszer tetszés szerint (a húshoz)

Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágom, majd fűszerezem (én cayenne bors-fokhagymagranulát-ételízesítő kombinációt használok). Az apróra vágott vöröshagymán kicsit elősütöm a fűszeres csirkemell csíkokat, majd kiveszem, és tepsibe teszem. A hátramaradt zsiradékon a feldarabolt paradicsomot kicsit megpárolom, ráöntöm a tejszínt, és fokhagymával, borssal ízesítem a mártást, majd ráöntöm a húsra. A tetejét jól megszórom parmezánnal, és előmelegített sütőben, 20-30 perc alatt készre sütöm.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas csirkemellfilé » Mustáros rakott csirkemell » Krumplis csirke (bulgár) » Gombás csirkemájragu
» Kukoricás csirke » Sajtban sült csirkemell » Paradicsomos csirkemell » Cukkinis csirkerakottas
» Citromos, gombás csirke » Kínai csirkés üvegtészta » Finom csirkemell » Joghurtos Tandori csirke
» Hamis rántott csirkecombok » Csirkemájjal töltött cékla » Franciás csirke » Csirkesaláta 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.