Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldség csirkemellel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 padlizsán
25 dkg kelbimbó
25 dkg gomba
1 fej vörös- vagy lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 bögre mexikói vegyes zöldség
1 pritamin paprika
1 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint só, ételízesítő, őrölt bors

Elkészítés:
A zöldésgeket megtisztítom, megmosom. A padlizsánt egyforma kockákra vágom, a gombát szeletelem, a kelbimbót kettévágom, a pritamint és a vöröshagymát cikkekre darabolom. Az olajat kicsit felhevítem, belenyomom a zúzott fokhagymát, hozzáadom a zöldségeket. Egy kicsit összepárolom, beleöntöm a mexikói keveréket, és tovább párolom. Amikor a pritamin félig megpuhult, hozzáadom a csíkokra darabolt csirkemellet, és össze párolom. Ízlés szerint fűszerezem, párolt rizzsel tálalom

Tanácsok:
Nem szabad túl sokáig párolni, csak amíg a csirke megpuhul, mert a kelbimbó és a padlizsán szétfő.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségkrém » Zöldséges árpa leves » Csülök zöldségekkel » Zöldséges burgonyasaláta
» Zöldségfelfújt » Fóliában sült zöldségek » Serpenyős zöldségek » Zöldséges krumpli
» Zöldséges-csirkés spagetti » Édes-csípős zöldségek » Rántotta csirkemellel » Párolt káposzta gombával
» Zöldségestekercs » Agyagtálas zöldséges hús » Berber zöldségfazék » Keményítőnapi zöldségek


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.