Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldség csirkemellel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 padlizsán
25 dkg kelbimbó
25 dkg gomba
1 fej vörös- vagy lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 bögre mexikói vegyes zöldség
1 pritamin paprika
1 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint só, ételízesítő, őrölt bors

Elkészítés:
A zöldésgeket megtisztítom, megmosom. A padlizsánt egyforma kockákra vágom, a gombát szeletelem, a kelbimbót kettévágom, a pritamint és a vöröshagymát cikkekre darabolom. Az olajat kicsit felhevítem, belenyomom a zúzott fokhagymát, hozzáadom a zöldségeket. Egy kicsit összepárolom, beleöntöm a mexikói keveréket, és tovább párolom. Amikor a pritamin félig megpuhult, hozzáadom a csíkokra darabolt csirkemellet, és össze párolom. Ízlés szerint fűszerezem, párolt rizzsel tálalom

Tanácsok:
Nem szabad túl sokáig párolni, csak amíg a csirke megpuhul, mert a kelbimbó és a padlizsán szétfő.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-sonkás őzgerinc » Csőben sült zöldségek 2. » Zöldséges pulyka » Zöldséges batyuk
» Csirkemell zöldségekkel » Párolt vörös káposzta » Finom zöldségleves » Mustban párolt rostélyos
» Gombás, zöldséges husi » Zöldséges céklaleves » Nyári zöldségleves 2 » Olasz pirított zöldségek
» Zöldséges ragu kölessel » Zöldséges-tészta » Párolt csirkemell » Zöldséges kuszkusz


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.