Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 db sárgarépa,
1 db jégcsapretek,
5 dkg vaj,
víz,
cukor,
só,
2 evőkanál szójaszósz,
szezámmag.

Elkészítés:
A sárgarépát nagyobb kockára, a retket 8 darabba vágjuk.
Vajon vízzel, cukorral, sóval puhára pároljuk. Öntsünk rá szójaszószt és szórjuk meg szezámmaggal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt patisszon » Párolt füge » Sörös párolt káposzta » Tejfölben párolt tojás
» Párolt felső combfilé » Párolt tengeri hal. » Extra zöldségsaláta » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Párolt vörös káposzta » Párolt rizs zöldségekkel » Tavaszi zöldségsaláta » Párolt körte vörös rizzsel
» Burgonyás zöldségsaláta » Kapros párolt zöldborsó » Sörben párolt csülök » Párolt ördöghal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.