Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 db sárgarépa,
1 db jégcsapretek,
5 dkg vaj,
víz,
cukor,
só,
2 evőkanál szójaszósz,
szezámmag.

Elkészítés:
A sárgarépát nagyobb kockára, a retket 8 darabba vágjuk.
Vajon vízzel, cukorral, sóval puhára pároljuk. Öntsünk rá szójaszószt és szórjuk meg szezámmaggal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt alma (Update1) » Rozspelyhes párolt paprika » Párolt káposzta Update1 » Párolt rák
» Extra zöldségsaláta » Indiai párolt sertésragu » Gyümölcsös párolt káposzta » Pikáns, párolt pulykaragu
» Zöldségsaláta » Libamell párolt szilvával » Sörben párolt csülök » Burgonyás zöldségsaláta
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt vadkacsa » Párolt zellerkrém » Párolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.