Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 db sárgarépa,
1 db jégcsapretek,
5 dkg vaj,
víz,
cukor,
só,
2 evőkanál szójaszósz,
szezámmag.

Elkészítés:
A sárgarépát nagyobb kockára, a retket 8 darabba vágjuk.
Vajon vízzel, cukorral, sóval puhára pároljuk. Öntsünk rá szójaszószt és szórjuk meg szezámmaggal.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt mézes almás » Zöldségsaláta » Téli zöldségsaláta » Wokban sült zöldségsaláta
» Párolt paraj foghagymásan. » Tejfölös párolt hagyma » Színes zöldségsaláta » Párolt-sült nyúl vadasan
» Kefirben párolt ponty » Sörös párolt káposzta » Párolt karalábé » Párolt füge
» Párolt vadkacsa » Tejben párolt hal » Párolt felsőcomb filé » Gyümölcsös párolt káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.