Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Raffaello golyó (vegan) » Nyers eperleves (vegan) » Frankfurti leves (vegan) » Pizza (vegan)
» Rakott krumplipüré » Palacsinta (vegan) » Tejberizs (vegan) » Vegán epertorta
» Paprikás krumpli (vegan) » Erőleves (vegan) » Zöldséges vegan rizottó » Brokkolikrémleves (vegan)
» Lilahagymás krumplipüré » Hamis krumplipüré » Mákos bejgli (vegan) » Krumplipüréből másnapra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.