Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröslencse fasírt (vegan) » Frankfurti leves (vegan) » Krumplipürés picsi-pacsi » Raffaello golyó (vegan)
» Édesburgonya fánk (vegan) » Zöldséges vegan rizottó » Szeder smoothie (vegan) » Fánk (vegan)
» Falafel - vegán » Rakott krumplipüré » Brokkolikrémleves (vegan) » Házi müzliszelet (vegan)
» Fűszeres krumplipüré » Krumplipüré másképpen » Spanyol sült rizs (vegan) » Diósült (vegan)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.