Tutireceptek.hu fejléc

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplipüréből » Mogyorókrém (vegan) » Vegan tejföl » Spenótos tészta (vegan)
» Tejberizs (vegan) » Szeder smoothie (vegan) » Vegán epertorta » Kínai sült tészta (vegan)
» Diósült (vegan) » Lecsós tarhonya (vegan) » Erőleves (vegan) » Raffaello golyó (vegan)
» Quesadilla (vegan) » Tejkaramella (vegan) » Krumplipürés picsi-pacsi » Krumplipüré másképpen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.