| Paszternákos, rozmaringos oliva leves fetával receptLevesek Hozzávalók: 80 ml extra szűz olivaolaj 1 póréhagyma vékony karikára vágva 400 g paszternák 1 cm kockára vágva 4 gerezd tisztított fokhagyma 2 ek friss rozmaring levél 800 ml zöldség leves alaplé 1/2 pohár magozott apróra vágott olivabogyó 125 g feta sajt tengeri só Elkészítés: 5 percig olivaolajon üvegesítsük a póréhagymát. Tegyük hozzá a paszternákot, és addig pirítsuk kissé nagyobb lángon mg puhulni kezd, akkor adjuk hozzá a fokhagymát és a rozmaringot. 1 percig folytonos keverés mellett magas lángon pirítsuk. Öntsük hozzá a zöldség alaplevet, forraljuk fel majd fedjük le és főzzük puhára a paszternákot. Adjuk hozzá az olivabogyókat és még egy pár percig főzzük. Tálakba szedve, fetával megszórva tálaljuk. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |