Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patiszon fasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 db kb. 50 dkg-os patiszon
2 db tojás
1 szelet rozskenyér
kevéske apróra vágott petrezselyemzöldje
kb. 2 dkg vöröshagyma, szintén apróra vágva
só, bors, ételízesítő ízlés szerint
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A patiszont meghámozom, belsejét kikaparom, majd nagy lyukú reszelőn lereszelem. Lesózom, állni hagyom negyed óráig.
Kinyomkodom a levétől, beleütöm a tojásokat, hozzáadom a petrezselyemzöldjét, a reszelt vöröshagymát, belemorzsolom a kenyér belét, s még teszek hozzá kevés zsemlemorzsát, de ne legyen kemény! Sóval, borssal ízesítem, s evőkanállal forró olajba szaggatom, kicsit lelapítom, hogy könnyebben átsüljön, majd megfordítom, hogy a másik oldala is szép piros legyen.

Tanácsok:
Főzelékek mellé remek feltétnek, de fogyasztható salátával is.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én zabpelyhes fasírtom » Padlizsánfasírt zabpelyhes » Csípős sajtfasírt » Csirkefasírt
» Fasírtos álom » Fasírt-rakéta » Töltött fasírt » Gombás-Husos Fasirt
» Szaftos fasirt » Fasírt muffin » Különleges fasírtok » Kelkáposzta fasírt
» Amerikai töltött fasirt 2 » Török fasírt » Zöldség fasírt » Amerikai töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.