Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Paviai leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 liter húsleveslé,
6 dkg vaj,
4 szelet kenyér (friss),
4 egész tojás,
4 evőkanál parmezán sajt.

Elkészítés:
Forrósítsd fel a húsleveslét.
Olvaszd fel a vajat egy serpenyőben és pirítsd meg a kenyérszeletek mindkét oldalát.
Tedd a kenyérszeleteket egy-egy hőálló leveses csészébe és üssél mindegyikre egy-egy tojást.
Melegítsd elő a sütőt 200 C-fokra és tedd a csészéket a sütőbe, amíg a tojás összeáll.
Szórd meg reszelt parmezánnal a tojásokat és merjél egy-egy evőkanál levest mindegyik csészébe.
Tálald azonnal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jégbe hűtött almaleves » Zabpehelyleves » Boros körteleves » Narancsleves
» Tejszínes zellerkrémleves » Birsalmaleves mazsolával » Gombaleves Juca módra » Pikáns halgombócleves
» Tejszínes egresleves » Erdélyi fokhagymaleves » Egres leves » Hagymakrémleves
» Savanyú veseleves » Narancskrémleves » Füstöltsajt - krémleves » Frankfurti leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.