Tutireceptek.hu fejléc

Paviai leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 liter húsleveslé,
6 dkg vaj,
4 szelet kenyér (friss),
4 egész tojás,
4 evőkanál parmezán sajt.

Elkészítés:
Forrósítsd fel a húsleveslét.
Olvaszd fel a vajat egy serpenyőben és pirítsd meg a kenyérszeletek mindkét oldalát.
Tedd a kenyérszeleteket egy-egy hőálló leveses csészébe és üssél mindegyikre egy-egy tojást.
Melegítsd elő a sütőt 200 C-fokra és tedd a csészéket a sütőbe, amíg a tojás összeáll.
Szórd meg reszelt parmezánnal a tojásokat és merjél egy-egy evőkanál levest mindegyik csészébe.
Tálald azonnal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes batátaleves » Hideg uborkaleves » Gombakrém leves » Túrós köles gombócleves
» Laktató leves » Gyümölcsleves - télen » Citrom leves » Tökbél leves
» Becsináltleves » Sajtos hagymaleves » Borsós raguleves » Ircsi diétás levese
» Paradicsomleves rákkal » Hideg szederleves » Sárgadinnye krémleves » Hajdina leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.