Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pékpecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
15dkg füstólt húsos szalonna
1kg burgonya
3 fej hagyma
1/2 kg sertés comb
2 dl fehérbor
só,őrölt fehér bors

Elkészítés:
A hagymát,burgonyát megpucoljuk,majd karikákra vágjuk.
A sertés combot apró kockára vágjuk
Tűzálló edényt kibélelünk szalonnával,majd sor burgonya,só,bors,hagyma,apróra vágott hús,ismételni mig minden elfogy.
Akkor a legjobb ha szalonna csak alul és legfelül kerül.Mikor ez meg van ráöntjük a bort és elő melegitett sütőben készre pároljuk,

Tanácsok:
Csak addig van dolog vele mig össze rakod,a hústól függően 30-40 perc alatt megvan.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Germana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős, betyáros slambuc... » Sajtos tepsis recés krumpli » Olcsó tonhalas paella » Póréhagymás gnocchi
» Stragonoff csirke » Sonkás zöldségfazék » Fojtott hús tarjából » Kockás káposzta
» Sajtos-tejfölös galuska » Sajtos, gombás galuska » Kacsahúsos rizottó » Brokkolival töltött fasírt
» Csirkeszárnyas egytál » Kukoricás máj » Gyümölccsel töltött karaj » Csülkös-káposztás rakottas*


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.