Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Perec, ami hetekig eláll recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg reszelt sajt (trappista, füstölt--bármilyen)
25 dkg ráma
csipet só (a sajt sósságától függ)
2 egész tojás
2dl tejföl
1 tasak szalakáli

Elkészítés:
Mindent egy nagy tálba teszünk, összegyúrjuk, 1órát pihentetjük. Kinyújtjuk. Perec szaggatóval kiszaggatjuk. Forró sütőbe teszzük. Kb 175fokra

Tanácsok:
Nem kell ki vajazni a gáztepsit, mert nem tapad le a tészta, mivel tartalmaz elég zsiradékot.
Ha megsült tálba helyezem, kihűlés után nejlont húzok rá h ne száradjon meg. Nagyon sokáig elmarad, akár előre is elkészíthető ez a vendégváró perec.


Olyan recepteket osztok meg Veletek, amit rendszeresen Én is elkészítek!!!


A receptet beküldte: Cs.Anita


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorós -csokis perec » Sajtos perecek » Vertperec » Főtt perec
» Pékperec » Mákos-sajtos perec » Bajor perecleves » Sokáig elálló sajtos rúd
» Sajtos pereckék » Porhanyós vendégváró perec » Omlós kis perecek » Vertperec 100 éves
» Legényfogó sajtos perec » Sajtos-sós perec » Perecem » Edit sajtos perece


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.